Ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί το ευρωπαϊκό SCOUTINGστην Αθήναπου διοργανώνει η εταιρία Euro Sports Football Activities(E.S.F.A.), στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας (πρώην προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού) και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή (24/4).

International Try Out σε ευρωπαϊκά πρότυπα, οργανώθηκε από την E.S.F.A. Φυσικό και αναμενόμενο βέβαια διότι το πλέγμα των συνεργασιών κατά κύριο λόγο σε  Μ. Βρετανία, Ολλανδία και Πολωνία, που έχει αναπτύξει η εν λόγω εταιρεία είναι μεγάλο.

Η διοργάνωση χαρακτηρίζεται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο  συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Με πλήθος συμμετεχόντων, περίπου ανάλογο των προσδοκιών των διοργανωτών, αλλά κατά πολύ μεγαλύτερο των ανθρώπων που εξυπηρετούν τα δοκιμαστικά,  ξεκίνησε η 1η ημέρα.

Προπονητές, γυμναστές, προπονητές τερματοφυλάκων, εργομέτρες, τεχνικοί διευθυντές ακαδημιών, FIFA  Agents (μάνατζερς), είχαν ανάμεσά τους και μερικούς εξέχοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως τον Richard Hollgerson, τον Τεχνικό Διευθυντή της Φέγενορντ.

Ο κ. Hollgerson μίλησε στο FootballAcademies.gr και δήλωσε ενθουσιασμένος για την διοργάνωση. Μας ανέπτυξε την εμπλοκή του σε αυτή, αναλύοντας ότι μετά την τριήμερη εδώ παραμονή του, θα έχει τσεκάρει πλήρως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια εφόσον κάποιοι επιλεγούν από τον ίδιο, θα παρακολουθούνται από την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Stawomir Pyrzynski,της Concept 4 soccer, μίλησε στο FootballAcademies.gr για το δίκτυο που έχει αναπτύξει η εταιρεία του, διοργανώνοντας  δοκιμαστικά στην Αγγλία, στην Πολωνία, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα προκειμένου να συγκεντρώσει ποδοσφαιριστές όλων των εθνικοτήτων και να τους κατατάξει σε ελίτ  κατηγορίες ποδοσφαιριστών μέσω βελτίωσης και συμμετοχής σε δοκιμαστικά με απώτερο αποτέλεσμα την κατάληξη τους σε ομάδα που βρίσκεται σε μια από τις παραπάνω χώρες.

Ανάλογα  με την ηλικία που έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής  όταν επιλέγεται,  υπάρχει και η  αντίστοιχη  χρονική παρακολούθηση από το team των ανθρώπων της εταιρείας. Οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν και σε αντίστοιχα δοκιμαστικά που θα γίνουν κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο στην  Πολωνία, με την παρουσία σκάουτερς πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner