Είσαι ταλέντο στο ποδόσφαιρο; Δήλωσε συμμετοχή σήμερα – Πρόλαβε μια από τις τελευταίες θέσεις στο ID Camp Mainz 05 Try Out

Τεράστια απήχηση έχει το ID camp – Mainz 05 Try out, τόσο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο.

Από την Παρασκευή  12 Μαΐου έως και την Κυριακή 14  Μαΐου 2017, η νεανική καρδιά της MAINZ 05 ACADEMY, θα χτυπά σε Ελληνικούς ρυθμούς αφού τα ταλέντα της Ελλάδας θα δείξουν τις ικανότητές τους στο προπονητικό team της MAINZ 05.

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 10 έως 21 ετών.

Η διοργανώτρια εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

dokimastika-sti-germania-meso-athinas-id-camp-mainz-05-try-out

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση, που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δεκάδες παιδιά έως σήμερα έχουν κάνει μέσω της  ESFA το όνειρό τους πραγματικότητα. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Η Μάιντς  έρχεται στην Ελλάδα με το καλύτερο προπονητικό team για να  αξιολογήσει ποδοσφαιρικά ταλέντα.

Το σοβαρό ενδιαφέρον για τα Ελληνικά ποδοσφαιρικά ταλέντα και η σημασία που δίνουν οι Γερμανοί στο ID Camp της Αθήνας, εκφράζεται από την παρουσία 4 προπονητών της  Μάιντς στην Αθήνα.

Το ID Camp Mainz 05 Try Out, είναι υψηλού επιπέδου προδιαγραφών Camp.

Οι Γερμανοί προπονητές έρχονται στην Αθήνα  και σε περιμένουν, για να σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις το ποδοσφαιρικό σου όνειρο πραγματικότητα.

Τo ID Camp Mainz 05 Try Out της Αθήνας ΟΔΗΓΕΙ στην ομάδα της Μάιντς, σε άλλη Γερμανική ομάδα, αλλά και σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής

Συμμετέχοντας στο ID Camp Mainz 05 Try Out,  ανοίγεις την πόρτα για τη Μάιντς ή κάποια άλλη συνεργαζόμενη με την Mainz 05 Γερμανική ομάδα, αλλά και για υποτροφία σπουδών σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Τα τρία πρώτα βήματα είναι η συμμετοχή στο camp, η συμμετοχή στις προπονήσεις και η αξιολόγηση.

Οι στόχοι που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities για το τριήμερο των δοκιμαστικών είναι:

  • Επιλογή ποδοσφαιριστή/ών που θα να μεταβεί/ούν για 5 μέρες απευθείας στην Mainz 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ών που θα να μεταβεί/ούν για 4 μέρες απευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδες με την Mainz 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα να μεταβούν και να συμμετάσχουν στο «EuropeanFinalSelection», που θα διεξαχθεί στην Πολωνία, όπου οι επιλεγέντες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη, θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για κάποια ομάδα από Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Κύπρο και Ελλάδα. Το συγκεκριμένο Try Out θα παρακολουθήσουν σκάουτερ ομάδων από τις παραπάνω χώρες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
  • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα  μεταβούν και θα συμμετάσχουν στο τελικό στάδιο επιλογής στο Bitburg – Germany στις 26-27 και 28 Μαΐου προκειμένου να διεκδικήσουν μια υποτροφία σπουδών σε ένα από τα πολλά επίσημα συνεργαζόμενα με την Euro Sports Football Activities ltd πανεπιστήμια της Αμερικής! Αυτοί που θα επιλεγούν στο Βitburg θα μεταβούν στην Αμερική με τις εξής παροχές:
    • Επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή/USA
    • Πληρωμένη Πανεπιστημιακή μόρφωση
    • Πληρωμένα όλα τα έξοδα (Διαμονή, διατροφή, Μεταφορές)

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner