Την ευκαιρία να αγωνιστούν και να αναπτύξουν το ταλέντο τους είχαν την ευκαιρία οι επιλεγμένοι αθλητές που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά του Ιουλίου στην Αθήνα.

Οι αθλητές που ταξίδεψαν σε Βερολίνο και Λειψία ήρθαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με εκ των κορυφαίων κλαμπ της Bundesliga όπως η Χέρτα Βερολίνου, η Λειψία, η Ουνιόν Βερολίνου και η δυναμό Βερολίνου. Όλοι οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα αθλητικά κέντρα των ομάδων τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα σε σχέση με τον Covid. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Πέραν των αγώνων οι αθλητές μας προπονούνταν καθημερινά στο SGG ARENA στο Βερολίνο της οδηγίες του προπονητή Γιώργου Κακούσιου αλλά και του Γερμανού προπονητή Robert Kilin.

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner