Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία Schächter Management GmpH (Official Bundesliga Scouting) και την Γερμανική ομάδα 1.FSV Mainz 05.
Η συνεργασία επήλθε μετά από συνάντηση των εταιρειών ΕURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES E.S.F.A Αrgiris Kremitsas, με ιθύνοντα τον Αργύρη Κρεμίτσα και της FYS-Sport-Center, με υπεύθυνο επικοινωνίας και προπονητή προετοιμασίας των Αθλητών της Ακαδημίας στην Βόρεια Ελλάδα, Ηλία Καρακώστα.

Στα πλαίσια αυτής της σύμπνοιας ιδεών και με άμεσο σκοπό την δημιουργία των σχολών της Μάιντζ στην Ελλάδα, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού ID camp – Schächter Management GmpH & 1.FSV Mainz 05 Try out, στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 5 έως 7 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη,  με σκοπό να γίνει προεπιλογή παικτών για την Γερμανία για λογαριασμό ομάδων της Schächter Management GmpH και της Μάιντζ.

Το  ID Camp-Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Planet FC, περιοχή Χάγιατ παραπλεύρως της Express Service, από την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018.

Τη διοργάνωση θα τιμήσει ιδιαιτέρως με την παρουσία του, ο έμπειρος συντονιστής και επικεφαλής σκάουτινγκ της γερμανικής ομάδας Γκρόιτερ Φιρτ, Michael Meier.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης:

  • Θα γίνει παρουσίαση της Schächter Management GmpH & 1.FSV Mainz 05.
  • Θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Education in the USA Your opportunity to earn a scholarship.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 10 έως 19 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  ESFA. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner