Δοκιμαστικό στην Γερμανία για τον Αντώνη Φλάμο

Ο Αντώνης Φλάμος από την παιδική ηλικία, ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ajax Chiou όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Γιώργου Κακούσιου.

Σήμερα πλέον αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα της Θύελλας ΑΕ.

Η τριπλή συμμετοχή του Αντώνη σε δοκιμαστικά της ESFA στην Ελλάδα αλλά και μία φορά στην Γερμανία σε Scouting games, αποτέλεσε το μήλον της έριδος της TSG 1899 Hoffenheim κι έτσι, δεν άργησε να έρθει και η επίσημη πρόσκληση του από το Club!

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Άλλη μια επιτυχία για την ESFA.

Στις 06 Φεβρουαρίου, ο ποδοσφαιριστής από το νησί της Χίου Αντώνης Φλάμος γεννηθής το 2007, θα αναχωρήσει για την ακαδημία της TSG 1899 Hoffenheim e.V. όπου και θα παραμείνει ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Αντώνης Φλάμος θα συνοδεύεται από τον κο. Κρεμίτσα Ανάργυρο, CEO Founder της ESFA, προκειμένου να ενταχθεί για μία εβδομάδα στο δυναμικό της TSG 1899 Hoffenheim ώστε να περάσει τα απαραίτητα τεστ και να αποτελέσει το νέο μέλος αυτής.

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner