Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά της Αθήνας που πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο fous de foot στη Βάρη. Περισσότεροι από 180 αθλητές, 30 προπονητές και σκάουτερς από Ελλάδα και Ευρώπη παρευρέθηκαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε αυτό το πενθήμερο δοκιμαστικών, οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν της δυνατότητές τους. Κάποιο από αυτούς, κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μέσω των εκπροσώπων τους που παρακολούθησαν τα δοκιμαστικά και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν εκ νέου στις ομάδες από τις οποίες επιλέχθηκαν.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι πέραν από εκπροσώπους ομάδων του εξωτερικού (Πορτογαλία, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία) που ήταν στα δοκιμαστικά για να παρακολουθήσουν τους αθλητές, παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι ομάδων την Superlegue για λογαριασμό του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού, δείγμα της αξιοπιστίας και της ποιότητας των αθλητών που συμμετέχουν στα δοκιμαστικά.

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner