Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ταξίδι του κ. Αργύρη Κρεμίτσα στην Φρανκφούρτη. Δεδομένες πρέπει να θεωρούνται δύο μετακινήσεις αθλητών όπως είχε προαναφερθεί , ενώ υπήρξε και ενδιαφέρον για ακόμα 4 αθλητές που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά της E.S.F.A. Οι 2 αθλητές έχουν ήδη ενημερωθεί για την διαδικασία της μετακίνησής τους ενώ για τους άλλους 4 έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ένα ακόμα πολύ ευχάριστο νέο που έρχεται από την Γερμανία είναι η έναρξη του νέου γραφείου της E.S.F.A. στην Γερμανία, δείγμα της εξέλιξης και του κύρους που αποπνέει η E.S.F.A. στην γερμανική αγορά. Η έδρα των νέων γραφείων της E.S.F.A. βρίσκεται στο Μάνχαϊμ και είναι ήδη λειτουργικά. Επίσης, διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα επερχόμενα δοκιμαστικά του Νοεμβρίου που αφορά τους αθλητές της U18 στο Βερολίνο. Παράλληλα, σε τελικό στάδιο βρίσκεται και ο σχεδιασμός για τα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη στις αρχές Ιανουαρίου του 2021.

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner