Ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί το ευρωπαϊκό SCOUTINGστην Αθήναπου διοργανώνει η εταιρία Euro Sports Football Activities(E.S.F.A.), στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας (πρώην προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού) και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή (24/4).

International Try Out σε ευρωπαϊκά πρότυπα, οργανώθηκε από την E.S.F.A. Φυσικό και αναμενόμενο βέβαια διότι το πλέγμα των συνεργασιών κατά κύριο λόγο σε  Μ. Βρετανία, Ολλανδία και Πολωνία, που έχει αναπτύξει η εν λόγω εταιρεία είναι μεγάλο.

Η διοργάνωση χαρακτηρίζεται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο  συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Με πλήθος συμμετεχόντων, περίπου ανάλογο των προσδοκιών των διοργανωτών, αλλά κατά πολύ μεγαλύτερο των ανθρώπων που εξυπηρετούν τα δοκιμαστικά,  ξεκίνησε η 1η ημέρα.

Προπονητές, γυμναστές, προπονητές τερματοφυλάκων, εργομέτρες, τεχνικοί διευθυντές ακαδημιών, FIFA  Agents (μάνατζερς), είχαν ανάμεσά τους και μερικούς εξέχοντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως τον Richard Hollgerson, τον Τεχνικό Διευθυντή της Φέγενορντ.

Ο κ. Hollgerson μίλησε στο FootballAcademies.gr και δήλωσε ενθουσιασμένος για την διοργάνωση. Μας ανέπτυξε την εμπλοκή του σε αυτή, αναλύοντας ότι μετά την τριήμερη εδώ παραμονή του, θα έχει τσεκάρει πλήρως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια εφόσον κάποιοι επιλεγούν από τον ίδιο, θα παρακολουθούνται από την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο Stawomir Pyrzynski,της Concept 4 soccer, μίλησε στο FootballAcademies.gr για το δίκτυο που έχει αναπτύξει η εταιρεία του, διοργανώνοντας  δοκιμαστικά στην Αγγλία, στην Πολωνία, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα προκειμένου να συγκεντρώσει ποδοσφαιριστές όλων των εθνικοτήτων και να τους κατατάξει σε ελίτ  κατηγορίες ποδοσφαιριστών μέσω βελτίωσης και συμμετοχής σε δοκιμαστικά με απώτερο αποτέλεσμα την κατάληξη τους σε ομάδα που βρίσκεται σε μια από τις παραπάνω χώρες.

Ανάλογα  με την ηλικία που έχει ο νεαρός ποδοσφαιριστής  όταν επιλέγεται,  υπάρχει και η  αντίστοιχη  χρονική παρακολούθηση από το team των ανθρώπων της εταιρείας. Οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν και σε αντίστοιχα δοκιμαστικά που θα γίνουν κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο στην  Πολωνία, με την παρουσία σκάουτερς πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Related posts

European Scouting Try Out Athens From 21 To 26/07/2020

Το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out είναι γεγονός. Πρόκειται γιατο μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Αθήνακαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων,του δικτύου τηςE.S.F.A....

Read More
Δοκιμαστικά στην Πορτογαλία

Αποτελέσματα δοκιμαστικών – Nέες Συνεργασίες – Επερχόμενα Δοκιμαστικά Ιουλίου

Μετά την ολοκλήρωση της κορυφαίας διοργάνωσης δοκιμαστικών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2019, η οποία ανακηρύχθηκε ως μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης τόσο σε οργανωτικό-τεχνικό όσο και σε επίπεδο συμμετεχόντων. Η EuroSportsFootballActivities θεωρεί επιτακτική ανάγκη...

Read More

Στο Τεχνικό Team της E.S.F.A. o Κριστόφ Βαζέχα.

Στα πλαίσια της διεύρυνσης των συνεργασιών της E.S.F.A. σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένταξη στο τεχνικό Team της E.S.F.A. του κ. Κριστόφ Βαζέχα. Ο κ. Κριστόφ Βαζέχα εκτός από προπονητής έχει διατελέσει...

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

G. Papandreou 57B - Chaidari, Athens
T.: 693 243 9680
ajvd66@gmail.com