Ξεκίνησε το CAMP της Ακαδημίας «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ», με υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων νεαρών ποδοσφαιριστών. Το camp θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 30/6. Τελευταίες εγγραφές εως τη Δευτέρα 27/6. Ταυτόχρονη επιλογή παικτών για εξωτερικό από την ESFA.

Το camp λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ» στο Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park). Επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο, είναι πολυδιάστατο και αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2000 έως και το 2009.

Με ασκήσεις τεχνικής, συναρμογής, ισορροπίας, ευκινησίας, ευλυγισίας, και ταχύτητας, καθώς και με θεωρητική διδασκαλία με θέματα αναλόγως της ηλικίας τους, τα παιδιά θα λάβουν μια ολοκληρωμένη και πλήρη εκπαίδευση, που θα τους βοηθήσει να είναι καλύτεροι στις ομάδες τους τη νέα σεζόν.

Μια μεγάλη καινοτομία του συγκεκριμένου camp είναι ότι από τη Δευτέρα (27/6) θα παρίστανται στελέχη της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), η οποία εταιρία όπως μας ενημέρωσε, θα επιλέξει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα τους αποστείλει για δοκιμαστικά σε ομάδες του εξωτερικού.

Άλλωστε η E.S.F.A. απέδειξε το προηγούμενο διάστημα, ότι πραγματοποιεί υψηλού επιπέδου δοκιμαστικά τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner