STAVROS AMANATIDIS

E.S.F.A. HEAD COACH

Follow E.S.F.A on social

Ο Σταύρος Αμανατίδης είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Β licence  , ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής.

Τα τελευταία επτά χρόνια κατέχει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στην Α.Ε. Χαλανδρίου και τώρα προπονεί επαγγελματίες αθλητές στο εξειδικευμένο προπονητικό κέντρο που είναι ιδιοκτήτης «Webuildfootballers». Ως προπονητής έχει προσφέρει τις γνώσεις του και στον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων(2012-2014).

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 1991 στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο στις ομάδες Αίαντας Σαλαμίνας, Άγιο Δημήτριος, Λεωνίδιο, Κεραυνός Κερατέας και Ηλυσιακός. Από την ΠΑΕ Ηλυσιακός αποχώρησε το 2020 μετά από δέκα χρόνια παρουσίας, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Από το 2012 είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Beach Soccer, ενώ έχει στεφθεί τρείς φορές πρωταθλητής Ελλάδος.

Εκτός από τα αθλητικά του προσόντα γνωρίζει μιλά Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια για τη σύγχρονη προπονητική ποδοσφαίρου σε αναπτυξιακές ηλικίες, τα τμήματα υποδομής, την ανάπτυξη των φυσικών δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών ενώ έχει λάβει πιστοποίηση σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών (EMP MEDIC FIRST AID – SPORTS FIRST AID).

 

E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner