Δοκιμαστικό επιλογής ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, από E.S.F.A. και Schächter Management, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Μετά την κορυφαία διοργάνωση των δοκιμαστικών στη Θεσσαλονίκη, από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), η οποία διοργάνωση ανακηρύχθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ ως μια από τις τρεις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, η  εταιρεία, ανακοίνωσε ότι τα για πρώτη φορά θα διεξαχθούν δοκιμαστικά στην Κύπρο, στην όμορφη Λεμεσό.

Κατόπιν των επιτυχημένων αποτελεσμάτων των Αθλητών της Κύπρου στον Ελλαδικό χώρο (σε προηγούμενα δοκιμαστικά της E.S.F.A.)από τουςGeorge Christodoulou, Stilianos Andreou  της ακαδημίας Top_11 FOOTBALL ACADEMY καθώς και του Marinos Constantinou, οι οποίοι είδη δοκιμάστηκαν από μεγάλες ομάδες της Bundesliga στην Γερμανία (και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρων γι αυτούς), άλλος ένας αθλητής, ο Chariton Psaltis ταξιδεύει από τις 02 έως 08/05/2018 στην Γερμανία σε μεγάλα Club της Bundesliga προκειμένου να δοκιμαστεί! Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από την ESFA!!!

Έτσι λοιπόν, κατόπιν της επιτακτικής ανάγκης και της σύμπνοιας ιδεών των συνεργατών  της E.S.F.Aκαι της Schächter Management GmpH, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού ‘’Bundesliga Try out – ID Camp’’με την παρουσία των:

 • Schächter Management GmpH – Sebastian Schächter
 • SpVgg Greuther Fürth – Jürgen Lattacher – U11 Head coach and Coordinator U9-U12
 • Stuttgarter Kickers – Mike Raidt: Head Coach U9 – and Coordinator U10-U15
 • FK 03 Pirmasens – Uwe Scharbach: Head Coach U17
 • Alexander Kotz – Schächter Management & Mainz 05 International Scouting GK Coach
 • FSV Mainz 05
 • Jozef Wandzik – GK Head Coach – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan -Greece & Cyprus
 • George Kakousios Global Technical Director – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan Greece & Cyprus
 • Dimitris Dais – Head Coach – Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan – Greece & Cyprus

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό Try Out – ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Κύπρο και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga», αλλά και ταυτόχρονα για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A.

Το  ID Camp-Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις τουYS Stadiumπεριοχή Αγ. Αθανάσιος – Λεμεσός, από την Πέμπτη  05 Ιουλίου έως και την Κυριακή 08 Ιουλίου 2018.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης:

 • Θα γίνει παρουσίαση της Schächter Management GmpH.
 • Θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Educationinthe USA Your opportunity to earn a scholarship.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 17 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

 • Monday - Friday09:00 - 18:00
 • Saturday10:00 - 14:00
 • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner