Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια ευρωπαϊκή ομάδα, διεκδικώντας πλέον με ιδιαίτερες αξιώσεις το όνειρό τους.

Η E.S.F.A. ανταποκρινόμενη με συνέπεια και επαγγελματισμό απέναντι στις προσδοκίες παιδιών και γονιών, ανακοίνωσε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που επιλέχτηκαν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, για να «τσεκάρουν» το εισιτήριό τους για μόνιμη διαμονή σε μια ευρωπαϊκή ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της E.S.F.A:

15 νεαροί ποδοσφαιριστές, στο «European Final Selection» στην Πολωνία

Δεκαπέντε  παιδιά επιλέχτηκαν από το Bundesliga Try Out,  για να ταξιδέψουν 17 με 21 Νοεμβρίου στο Jarocin της Πολωνίας όπου επιλεγέντες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη, θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για κάποια ομάδα από Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία και Κύπρο. Το συγκεκριμένο Try Out θα παρακολουθήσουν σκάουτερ ομάδων από τις παραπάνω χώρες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Οι ποδοσφαιριστές είναι:Kipouros Orestis
Mpouzis Andreas
Marios Tsekai
Askotiris Kostas
Lambridis George
Dimitris Stournaras
Nomikos Panagiotis
Katsis Aggelos
Deligiannis Dimitris
Karageorgos Sotiris
Giannaki Devid
Mangalatsiou Alex
Kalatzakos Chris
Nomikos Paraskeuas
Vlahonikoleas George

Απευθείας σε ομάδες της Bundesliga στη Γερμανία, 4 ποδοσφαιριστές

Τέσσερις ποδοσφαιριστές επιλέχτηκαν για να ταξιδέψουν απευθείας σε ομάδες της Bundesliga στα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών τους.

Συγκεκριμένα:

Dimitris Stournaras 2001 (GK) της ακαδημίας Olympico7X7 (του κ. Γ. Χρήστου), από τις 28/11 έως τις 02/12 θα ταξιδέψει στην Γερμανία, για λογαριασμό της SV Sandhausen (http://www.svs1916.de/home.html ) 2.BUNDESLIGA U17 & U19. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες της Αγγλίας (Everton – Stoke City – Accrington Stanley)

Ο Katsis Aggelos 2001 (Defender) της ακαδημίας Επίλεκτοι (του κ. Α. Τζεφεράκου), από τις 28/11 έως τις 02/12 θα ταξιδέψει στην Γερμανία, για λογαριασμό της FK Pirmasens (http://www.fk-pirmasens.com/index.php) 4th League U17. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες της Αγγλίας – Ολλανδίας!

Ο Karadimas Andreas 2000 (Striker) της ακαδημίας Επίλεκτοι (του κ. Α. Τζεφεράκου), εντός του Ιανουαρίου (2017) θα ταξιδέψει στην Γερμανία για λογαριασμό μεγάλου Club της Bundesliga (θα ανακοινωθεί σύντομα). Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από μεγάλες ομάδες της Αγγλίας.

Ο George Dedes 2003 (Midfielder) της ακαδημίας Ερμήλιος (του κ. Δ. Ερμήλιου), εντός του Ιανουαρίου (2017) θα ταξιδέψει στην Γερμανία για λογαριασμό μεγάλου Club της Bundesliga (θα ανακοινωθεί σύντομα).

14 νεαροί ποδοσφαιριστές, στη Μεγάλη Βρετανία

Άλλοι 14 νεαροί ποδοσφαιριστές, μετά από αξιολόγηση, που διεξήχθη τον Ιούλιο του 2016 στο Jarocin και στη Reda της Πολωνίας στο «European Final Selection», επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν για δώδεκα ημέρες, από 27/11 έως 8/12 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για λογαριασμό Αγγλικών ομάδων.  Εκεί θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για να ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Οι ποδοσφαιριστές είναι:

1.      Giannis Katis 11/11/2000 – Niki Lasifiou
2.      Zafeiris George 13/2/2000 – Epilektoi
3.      Karadimas Andreas – 21/5/2000 – Epilektoi
4.      Cazacou Darian – 16/3/2000 – Epilektoi
5.      Antonis Peteinos – 17/05/2002 – Kallithea FC
6.      George Giannis 30/5/2000 – Kithira
7.      Gougoudris Pavlos 5/11/2001- Rodos GK
8.      Vasilis Stamos – 2002 – Niki Lasifiou
9.      Ziovas Stefanos  12/2/2001 – Epilektoi
10.    Papadopoulos Nikos 29/6/2001 – Epilektoi
11.    Odysseus Poulos  21/5/2001- Niki Lasifiou
12.    Tourkochoritis Elias – 5/4/2000 – Niki lasifiou
13.    Bellos George 29/11/2000 – Niki Lasifiou
14.    Akis Mixos – 8/9/2000 – Niki Lasifiou

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

Δοκιμαστικά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, από την E.S.F.A., στο ευρωπαϊκό SCOUTING στην Αθήνα

Ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί το ευρωπαϊκόSCOUTINGστην Αθήναπου διοργανώνει η εταιρία Euro Sports Football Activities(E.S.F.A.),στιςΑθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας(πρώην προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού) και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή (24/4).

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner