Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές

Το «Bundesliga Try Out», οργανώθηκε από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου 2016. Σε αυτό το try out συμμετείχαν νεαροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 11 έως 17 ετών, δηλαδή γεννηθέντες από το έτος 2005 έως το έτος 1999.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και αρκετά από τα παιδιά που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά, θα κάνουν πλέον το όνειρό τους πραγματικότητα.

Επιλέχτηκαν 3 για Γερμανικές ομάδες

Οι γερμανοί προπονητές-αξιολογητές και σκάουτερ, Sebastian Paul Jakob Schächter, Alexander Konrad Kotz και David Müller, που αξιολόγησαν τα παιδιά, επέλεξαν τρία ελληνόπουλα τα οποία το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψουν στη Γερμανία όπου θα ενταχθούν απευθείας σε γερμανικές ομάδες, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Τα ονόματα των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς και οι γερμανικές ομάδες που θα ενταχθούν, θα ανακοινωθούν από την Euro Sports Football Activities την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και θα κοινοποιηθούν μέσω του Football-Academies.gr.

Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Άλλοι 18 νεαροί ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν για να μεταβούν και να συμμετάσχουν στο «European Final Selection», που θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Νοεμβρίου στο Jarocin της Πολωνίας, όπου επιλεγέντες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη, θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για κάποια ομάδα από Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία και Κύπρο.

Το συγκεκριμένο Try Out θα παρακολουθήσουν σκάουτερ ομάδων από τις παραπάνω χώρες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Τα ονόματα των 18 νεαρών ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στο «European Final Selection», θα ανακοινωθούν από την Euro Sports Football Activities την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και θα κοινοποιηθούν μέσω του Football-Academies.gr.

Κάνει το όνειρο πραγματικότητα η E.S.F.A.

Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) και πλέον το όνειρο των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών γίνεται πραγματικότητα.

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More

Δοκιμαστικά ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, από την E.S.F.A., στο ευρωπαϊκό SCOUTING στην Αθήνα

Ξεκίνησε την Παρασκευή το πρωί το ευρωπαϊκόSCOUTINGστην Αθήναπου διοργανώνει η εταιρία Euro Sports Football Activities(E.S.F.A.),στιςΑθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας(πρώην προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού) και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή (24/4).

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner