Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές

Το «Bundesliga Try Out», οργανώθηκε από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου 2016. Σε αυτό το try out συμμετείχαν νεαροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 11 έως 17 ετών, δηλαδή γεννηθέντες από το έτος 2005 έως το έτος 1999.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και αρκετά από τα παιδιά που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά, θα κάνουν πλέον το όνειρό τους πραγματικότητα.

Επιλέχτηκαν 3 για Γερμανικές ομάδες

Οι γερμανοί προπονητές-αξιολογητές και σκάουτερ, Sebastian Paul Jakob Schächter, Alexander Konrad Kotz και David Müller, που αξιολόγησαν τα παιδιά, επέλεξαν τρία ελληνόπουλα τα οποία το επόμενο διάστημα θα ταξιδέψουν στη Γερμανία όπου θα ενταχθούν απευθείας σε γερμανικές ομάδες, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Τα ονόματα των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών καθώς και οι γερμανικές ομάδες που θα ενταχθούν, θα ανακοινωθούν από την Euro Sports Football Activities την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και θα κοινοποιηθούν μέσω του Football-Academies.gr.

Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Άλλοι 18 νεαροί ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν για να μεταβούν και να συμμετάσχουν στο «European Final Selection», που θα διεξαχθεί από 17 έως 21 Νοεμβρίου στο Jarocin της Πολωνίας, όπου επιλεγέντες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη, θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για κάποια ομάδα από Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία και Κύπρο.

Το συγκεκριμένο Try Out θα παρακολουθήσουν σκάουτερ ομάδων από τις παραπάνω χώρες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

Τα ονόματα των 18 νεαρών ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στο «European Final Selection», θα ανακοινωθούν από την Euro Sports Football Activities την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και θα κοινοποιηθούν μέσω του Football-Academies.gr.

Κάνει το όνειρο πραγματικότητα η E.S.F.A.

Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) και πλέον το όνειρο των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών γίνεται πραγματικότητα.

Related posts

European Scouting Try Out Athens From 21 To 26/07/2020

Το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out είναι γεγονός. Πρόκειται γιατο μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Αθήνακαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων,του δικτύου τηςE.S.F.A....

Read More
Δοκιμαστικά στην Πορτογαλία

Αποτελέσματα δοκιμαστικών – Nέες Συνεργασίες – Επερχόμενα Δοκιμαστικά Ιουλίου

Μετά την ολοκλήρωση της κορυφαίας διοργάνωσης δοκιμαστικών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2019, η οποία ανακηρύχθηκε ως μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης τόσο σε οργανωτικό-τεχνικό όσο και σε επίπεδο συμμετεχόντων. Η EuroSportsFootballActivities θεωρεί επιτακτική ανάγκη...

Read More

Στο Τεχνικό Team της E.S.F.A. o Κριστόφ Βαζέχα.

Στα πλαίσια της διεύρυνσης των συνεργασιών της E.S.F.A. σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένταξη στο τεχνικό Team της E.S.F.A. του κ. Κριστόφ Βαζέχα. Ο κ. Κριστόφ Βαζέχα εκτός από προπονητής έχει διατελέσει...

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

G. Papandreou 57B - Chaidari, Athens
T.: 693 243 9680
ajvd66@gmail.com