Ανακοινώθηκε από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), το πρόγραμμα του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το «Bundesliga Try Out», θα διεξαχθεί στο Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park) από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, για παίκτες από 11 έως 17 χρονών, δηλαδή γεννηθέντες από το έτος 2005 έως το έτος 1999.

Η ανταπόκριση για τα δοκιμαστικά είναι τεράστια και κάθε ημέρα αξίζει να σημειώσουμε πως γράφονται και περισσότερα παιδιά, αφού ονειρεύονται να περάσουν από τα τεστ, για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δεκάδες παιδιά έως σήμερα, έχουν κάνει μέσω της  ESFA το όνειρό τους πραγματικότητα. Η ανάδειξη ταλέντων, οι δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, η υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner