Ανακοινώθηκε από την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), το πρόγραμμα του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το «Bundesliga Try Out», θα διεξαχθεί στο Ρέντη (Καναπιτσέρη 13, έναντι Allou Fun Park) από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, για παίκτες από 11 έως 17 χρονών, δηλαδή γεννηθέντες από το έτος 2005 έως το έτος 1999.

Η ανταπόκριση για τα δοκιμαστικά είναι τεράστια και κάθε ημέρα αξίζει να σημειώσουμε πως γράφονται και περισσότερα παιδιά, αφού ονειρεύονται να περάσουν από τα τεστ, για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δεκάδες παιδιά έως σήμερα, έχουν κάνει μέσω της  ESFA το όνειρό τους πραγματικότητα. Η ανάδειξη ταλέντων, οι δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, η υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Related posts

European Scouting Try Out Athens From 21 To 26/07/2020

Το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out είναι γεγονός. Πρόκειται γιατο μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Αθήνακαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων,του δικτύου τηςE.S.F.A....

Read More
Δοκιμαστικά στην Πορτογαλία

Αποτελέσματα δοκιμαστικών – Nέες Συνεργασίες – Επερχόμενα Δοκιμαστικά Ιουλίου

Μετά την ολοκλήρωση της κορυφαίας διοργάνωσης δοκιμαστικών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2019, η οποία ανακηρύχθηκε ως μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης τόσο σε οργανωτικό-τεχνικό όσο και σε επίπεδο συμμετεχόντων. Η EuroSportsFootballActivities θεωρεί επιτακτική ανάγκη...

Read More

Στο Τεχνικό Team της E.S.F.A. o Κριστόφ Βαζέχα.

Στα πλαίσια της διεύρυνσης των συνεργασιών της E.S.F.A. σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένταξη στο τεχνικό Team της E.S.F.A. του κ. Κριστόφ Βαζέχα. Ο κ. Κριστόφ Βαζέχα εκτός από προπονητής έχει διατελέσει...

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

G. Papandreou 57B - Chaidari, Athens
T.: 693 243 9680
ajvd66@gmail.com