Σε μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση που διήρκεσε 5 ημέρες και με τους αθλητές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν επιλεγεί από τους scouters που παρευρέθηκαν στα δοκιμαστικά για να περάσουν στην επόμενη φάση των δοκιμαστικών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Όλοι οι οι αθλητές που έχουν επιλεγεί θα ενημερωθούν προσωπικά από την E.S.F.A. για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Οι αθλητές που δεν έχουν επιλεγεί θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους στα επόμενα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του 2020. Εκεί θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να επανέλθουν βελτιωμένοι και να διεκδικήσουν μια θέση σε μια ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Τα report των αθλητών θα σταλούν το αργότερο έως τις 16/8/2020.

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner