Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία Schächter Management GmpH (Official Bundesliga Scouting) και την Γερμανική ομάδα 1.FSV Mainz 05.
Η συνεργασία επήλθε μετά από συνάντηση των εταιρειών ΕURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES E.S.F.A Αrgiris Kremitsas, με ιθύνοντα τον Αργύρη Κρεμίτσα και της FYS-Sport-Center, με υπεύθυνο επικοινωνίας και προπονητή προετοιμασίας των Αθλητών της Ακαδημίας στην Βόρεια Ελλάδα, Ηλία Καρακώστα.

Στα πλαίσια αυτής της σύμπνοιας ιδεών και με άμεσο σκοπό την δημιουργία των σχολών της Μάιντζ στην Ελλάδα, η εταιρεία γνωστοποιεί, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού ID camp – Schächter Management GmpH & 1.FSV Mainz 05 Try out, στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 5 έως 7 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Θεσσαλονίκη,  με σκοπό να γίνει προεπιλογή παικτών για την Γερμανία για λογαριασμό ομάδων της Schächter Management GmpH και της Μάιντζ.

Το  ID Camp-Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Planet FC, περιοχή Χάγιατ παραπλεύρως της Express Service, από την Παρασκευή 05 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 07 Ιανουαρίου 2018.

Τη διοργάνωση θα τιμήσει ιδιαιτέρως με την παρουσία του, ο έμπειρος συντονιστής και επικεφαλής σκάουτινγκ της γερμανικής ομάδας Γκρόιτερ Φιρτ, Michael Meier.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης:

  • Θα γίνει παρουσίαση της Schächter Management GmpH & 1.FSV Mainz 05.
  • Θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Education in the USA Your opportunity to earn a scholarship.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 10 έως 19 ετών.

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  ESFA. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Related posts

European Scouting Try Out Athens From 21 To 26/07/2020

Το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out είναι γεγονός. Πρόκειται γιατο μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Αθήνακαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων,του δικτύου τηςE.S.F.A....

Read More
Δοκιμαστικά στην Πορτογαλία

Αποτελέσματα δοκιμαστικών – Nέες Συνεργασίες – Επερχόμενα Δοκιμαστικά Ιουλίου

Μετά την ολοκλήρωση της κορυφαίας διοργάνωσης δοκιμαστικών που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2019, η οποία ανακηρύχθηκε ως μία από τις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης τόσο σε οργανωτικό-τεχνικό όσο και σε επίπεδο συμμετεχόντων. Η EuroSportsFootballActivities θεωρεί επιτακτική ανάγκη...

Read More

Στο Τεχνικό Team της E.S.F.A. o Κριστόφ Βαζέχα.

Στα πλαίσια της διεύρυνσης των συνεργασιών της E.S.F.A. σε Ελλάδα και εξωτερικό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένταξη στο τεχνικό Team της E.S.F.A. του κ. Κριστόφ Βαζέχα. Ο κ. Κριστόφ Βαζέχα εκτός από προπονητής έχει διατελέσει...

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

G. Papandreou 57B - Chaidari, Athens
T.: 693 243 9680
ajvd66@gmail.com