Μετά την κορυφαία διοργάνωση των δοκιμαστικών στη Θεσσαλονίκη, η οποία ανακηρύχθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ ως μια από τις τρεις καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε ότι τα επόμενα δοκιμαστικά της θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το δοκιμαστικό στο Ηράκλειο Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί για  την επιλογή ποδοσφαιριστών για το εξωτερικό, στις εγκαταστάσεις του Lido soccer, από την από την Τετάρτη 27/6 έως την Κυριακή 01/07/2018.
Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει την επίσημη  συνεργασία της με τη Γερμανική εταιρία  Schächter Management GmpH  και την Γερμανική ομάδα  1.FSV Mainz 05, γεγονός το οποίο έχει επιφέρει απτά αποτελέσματα.

Τα επιτυχημένα αποτελέσματα των Αθλητών της Κρήτης σε προηγούμενα δοκιμαστικά της E.S.F.A. είχαν σαν αποτέλεσμα, η εταιρεία να επιλέξει την ποδοσφαιρομάνα Κρήτη να είναι ο επόμενος σταθμός αξιολόγησης δεδομένου ότι υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον για αρκετούς νεαρούς αθλητές από μεγάλες ομάδες της Bundesliga και οι οποίοι επιλέχθηκαν και είδη δοκιμάστηκαν  στην Γερμανία, με μεγάλο ενδιαφέρων γι αυτούς.

Έτσι λοιπόν η ΕURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES (E.S.F.A.) επέλεξε για τη συνεργασία της, τον προπονητή προετοιμασίας των Αθλητών της Κρήτης, κ. Δημήτριο Τριβηζαδάκη, ο οποίος ορίστηκε και ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας της E.S.F.A. καθώςκαι υπεύθυνος για την ανάπτυξη του δικτύου Ακαδημιών της εν λόγω εταιρείας στην Κρήτη, μετά από συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της E.S.F.A. Αργύρη Κρεμίτσα.

O Αργύρης Κρεμίτσας (δεξιά), μαζί με τον Δημήτρη Τριβηζαδάκη,, Υπεύθυνο επικοινωνίας της E.S.F.A. και ανάπτυξης του δικτύου Ακαδημιών της εν λόγω εταιρείας στην Κρήτη

Στα πλαίσια αυτής της σύμπνοιας ιδεών και με άμεσο σκοπό την δημιουργία των σχολών της E.S.F.Aστην Κρήτηαλλά και σε όλη την Ελλάδα,  η εταιρεία γνωστοποίησε τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του πρώτου δοκιμαστικού 1.FSV MAINZ 05 & Schächter Management GmpH, στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 27/6 έως την 01/07/2018.

O Sebastian Schächter

Πρόκειται για το μεγαλύτερο Γερμανικό Try Out – ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στη Κρήτη και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Γερμανικών ομάδων της «Bundesliga»,αλλά και ταυτόχρονα για άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, του δικτύου της E.S.F.A. 

Το  ID Camp-Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις τουLido soccer, περιοχή Τρεις Βαγιές – Ηράκλειο, από την Τετάρτη 27 Ιουνίου έως και την Κυριακή 01 Ιουλίου 2018.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα διεξαχθούν:

 • 27-28/06/2018 Εργομετρικά
 • 28/06/2018 (βράδυ) – Τελετή έναρξης
 • 29-30/6/2018 Προπονήσεις Αξιολόγησης (πρωί – απόγευμα)
 • 30/7/2018 Παρουσίαση της 1. FSV Mainz 05 και παρουσίαση της Schächter Management GmpH. Επίσης θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Education in the USA Your opportunity to earn a scholarship.
 • 01/07/2018 – Αγώνες Αξιολόγησης
 • 01/07/2018 (βράδυ) – Τελετή Λήξης

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 7 έως 18 ετών.

O Ronald Wendel, Τεχνικός Διευθυντής της 1. FSV MAINZ 05 Soccer Schools

Οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A.

Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Global Technical Director George Kakousios Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) Balkan Greece & Cyprus

Αρωγός και στρατηγικός εταίρος της, στη γερμανική αγορά όσο και στο παγκόσμιο στερέωμα είναι η επίσημη συνεργασία της E.S.F.A με το δίκτυο της Schächter Management (GEO Sebastian Schächter), τα αποτελέσματα της οποίας έχουν γίνει αισθητά στον Ελλαδικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια σε όλο  τον κόσμο.

Η E.S.F.A. συνεργάζεται με όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται σε συνεργασία με managers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες Νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Αργύρης Κρεμίτσας, Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.)/Owner

ΣΚΟΠΟΣ

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου
– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία
– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες
– Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης
– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά
– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα
– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών
– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης
– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς
– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών
– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία
– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων
– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών
– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και πρακτορεία scouting από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το try out είναι για παίκτες από 7 έως 18 χρονών.

Το κάθε Group Θα αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερις θα είναι Τερματοφύλακες!

 • 2000               24 players + 4 Gk
 • 2001               24 players + 4 Gk
 • 2002 – 2003   24 players + 4 Gk
 • 2004 – 2005   24 players + 4 Gk
 • 2006 – 2007   24 players + 4 Gk
 • 2008 – 2009   24 players + 4 Gk
 • 2010                24 players + 4 Gk
 • 2011 24 players + 4 Gk

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο «Tryout – IDCamp», για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 180€ και θα περιλαμβάνει:

 1. Προπονήσεις αξιολόγησης από έξη η επτά Γερμανούς Προπονητές της Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 και οκτώ βοηθών τους από Ελλάδα.
 2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την E.S.F.A. & Schächter Management GmpH, FK Pirmasens, ,Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG Greuther Furth, SVG Darmstadt 98,FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, κ.α.) & 1.FSV MAINZ 05.
 3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.
 4. Ένα η δύο training kit ESFA
 5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Γερμανία & Ευρώπη
 6. Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κωτσή

Εργομετρικά από το Γιάννη Κωτσή

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να  πραγματοποιήσουν ειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, υπό των οδηγιών του κ. Γιάννη Κωτσή, MSc Διατροφής Αθλουμένων, Υποψήφιος Διδάκτωρ Βιοχημείας, Διαιτολογίας – Διατροφής, Head of Human Performance Lab, ABH Medical Group. Με αυτό τον τρόπο οι νεαροί αθλητές θα επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους.

Ο Εργοφυσιολογικός Έλεγχος θα αφορά τις εξής μετρήσεις:

 1. Ανάλυση Σύστασης σώματος και Σωματομετρικά χαρακτηριστικά (Ύψος, Βάρος, Ποσοστό λίπους σώματος με βάση την τεχνική της δερματοπτυχομέτρησης, Δείκτης Μάζας Σώματος).
 2. Αξιολόγηση Αλτικότητας μέσα από την εκτέλεση άλματος από ημικάθισμα και από όρθια θέση (SquatJumpvsCountermovementjump), όπως επίσης και μονοποδικά, σε αριστερό και δεξί πόδι.
 3. Aξιολόγηση Ταχύτητας-Επιτάχυνσης (5m, 10m, 20m)
 4. Τεστ ευκινησίας (5-10-5, agilitytesting), με σκοπό την αξιολόγηση της επίδοσης του αθλητή στις αλλαγές κατεύθυνσης.*Οι δύο παραπάνω δοκιμασίες πραγματοποιούνται με τη χρήση φωτοκύτταρων
 5. Δοκιμασία Μέγιστης Πρόσληψης Οξυγόνου. Προσδιορισμός του επιπέδου φυσικής κατάστασης των αθλητών μέσα από την εκτέλεση του YoYo Intermittent Test
 6. Ευλυγισιομετρία. Αξιολόγηση της ευλυγισίας των αθλητών μέσα από την επίδοσή τους στο Sit and Reach Test

Διαμονή – Διατροφή – Μεταφορές

1. Αθλητές – Συνοδοί – Προπονητές που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές (πρωί – απόγευμα) από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, (5 διανυκτερεύσεις (2κλινα – 3κλινα – 4κλινα), με πλήρη διατροφή προκειμένου να κάνουν τις κρατήσεις τους, θα επικοινωνούν απευθείας με: Sbokos Tours sa

Vanisko Hotel – http://www.vanisko.gr/el/
Castello City Hotel – https://www.castellocity.gr/
Central (Ibis) Hotel –  http://www.centralhotelheraklion.com/

2. Αθλητές  – Συνοδοί – Γονείς από Αγ. Νικόλαο, Χανιά και Ρέθυμνο για Ηράκλειο, άφιξη 26/6 και επιστροφή 01/07/2018, θα μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορείο έναντι αντιτίμου που θα έχει κανονίσει η διοργανώτρια αρχή προκειμένου να κάνουν τις κρατήσεις τους, θα επικοινωνούν απευθείας με: Sbokos Tours sa

3. Αθλητές  – Συνοδοί – Γονείς που θα αφιχθούν σε, Αεροδρόμιο Ηρακλείου η Λιμένα Ηρακλείου και θα έχουν κάνει κρατήσεις διαμονής – διατροφής και μεταφορές θα παραλαμβάνονται αντιστοίχως.

Related posts

Τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη η προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του δικτύου της E.S.F.A

Με ανακοίνωσή της, η εταιρίαEuroSportsFootballActivities(E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη το μεγαλύτεροΔιεθνές δοκιμαστικό ποδοσφαιριστών. Πρόκειται γιατο μεγαλύτεροInternationalScoutingTryOutπου έχει διεξαχθεί ποτέ στηΘεσσαλονίκηκαι ένα από τα μεγαλύτεραIndividualScoutingτης Ευρώπης,που

Read More

ESFA: Επιλέχτηκαν 3 νεαροί παίκτες για Γερμανικές ομάδες – Άλλοι 18 για το «European Final Selection» του Νοεμβρίου

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, για νεαρούς ποδοσφαιριστές Το«Bundesliga Try Out»,οργανώθηκε από τηνEuro Sports Football Activities (E.S.F.A.)και διεξήχθη στο Ρέντη, από 28 έως 30 Οκτωβρίου

Read More

E.S.F.A: Επιλέχθηκαν 33 νεαροί ποδοσφαιριστές και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό!

Η Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) μας έκανε γνωστό ότι 33 νεαροί ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν μετά από τα δοκιμαστικά της και πλέον …ετοιμάζουν βαλίτσες, με απώτερο σκοπό να καταλήξουν σε μια

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

 • Monday - Friday09:00 - 18:00
 • Saturday10:00 - 14:00
 • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner