Στο νησί της Μαδέιρα στην Πορτογαλία βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο αθλητής της E.S.F.A. Δημήτρης Γκιουλμετάρογλου για λογαριασμό της πορτογαλικής AD Camacho. Ο 19χρονος τερματοφύλακας, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που επιλέχθηκαν κατά την διάρκεια των δοκιμαστικών που πραγματοποίησε η E.S.F.A. στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Δεκέμβριο και εν συνεχεία στα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας τον περασμένο Μάρτιο. Ο Δημήτρης θα παραμείνει για δοκιμαστικά στην πορτογαλική ομάδα για διάστημα δύο εβδομάδων και είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Καλή επιτυχία Δημήτρη.

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

  • Monday - Friday09:00 - 18:00
  • Saturday10:00 - 14:00
  • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner