Το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out είναι γεγονός.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο European Individual Scouting Try Out που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Αθήνα και ένα από τα μεγαλύτερα Individual Scouting της Ευρώπης, που αποσκοπεί στην προεπιλογή παικτών για λογαριασμό μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδωντου δικτύου της E.S.F.A.  

Το  European Individual Scouting Try Out θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του FOUS DE FOOT, στην περιοχή Βάρης, οδός Τριπτολεμαίου 42, από την Τρίτη 21 Ιουλίου έως και την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020.

Οι προπονητές – αξιολογητές που θα δώσουν το παρών με την παρουσία προς στιγμήν στο European Individual Scouting Try Out τηςE.S.F.A. είναι οι παρακάτω:

* Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί & νεαρές ποδοσφαιριστές, από 8 έως 19 ετών κατόπιν απαίτησης πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων.

Οι έως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο αντικείμενο που πραγματεύεται, αυτό των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών, με σκοπό την «ανίχνευση» νέων ταλέντων.

Σημαντικός αριθμός παιδιών έχουν κάνει έως σήμερα το όνειρό τους πραγματικότητα, μέσω της  E.S.F.A.

Η E.S.F.A έχοντας δείξει τη δυναμική της όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τους νεαρούς  ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και τα συνεχόμενα  επιτεύγματα της, έχει αναδειχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια, στην Κύπρο και στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ποιοι είμαστε

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις για πολλά χρόνια σε όλο  τον κόσμο. Η E.S.F.A. συνεργάζεται με πολλές ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη.  Βρίσκεται σε συνεργασία με Μanagers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες. Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών διοργανώσεων στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Σκοπός

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

– Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

Εφαρμογή

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Για αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και scouting πρακτορεία από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A. (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το try out είναι για παίκτες από 8 έως 19 χρονών.

 • 2001 – 2002         24 players + 4 Gk  
 • 2003                      24 players + 4 Gk
 • 2004                      24 players + 4 Gk
 • 2005                      24 players + 4 Gk
 • 2006                      24 players + 4 Gk
 • 2007                      24 players + 4 Gk
 • 2008                      24 players + 4 Gk
 • 2009 – 2010         24 players + 4 Gk
 • 2011 – 2012         24 players + 4 Gk 

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRYOUT– ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο European individual Scouting Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 195 € και θα περιλαμβάνει:

 1. Προπόνηση αξιολόγησης από Έλληνες & ξένους καταξιωμένους προπονητές
 2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων του εξωτερικού που συνεργάζονται με την Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).
 3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 5 ημέρες.
 4. Ένα training kit ESFA
 5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Ευρώπη
 6. Εργομετρικά με τον Κύριο Γιάννη Κοτσή – Παρουσίαση (εργοφυσιολόγος Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου)
 7. Σεμινάριο από τον κ.Αχχιλέα Υφαντίδη ( Psychologist of High Performance )

Διαμονή – Διατροφή – Μεταφορές

 • Αθλητές – Συνοδοί που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 250 € (Για έξι ημέρες (6) με 5 διανυκτερεύσεις (2κλινα,)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)
 •  Αθλητές-Συνοδοί που επιθυμούν  διαμονή – διατροφή και μεταφορές από και προς τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις και το ξενοδοχείο, κόστος ανά άτομο: 230 € (Για έξι ημέρες (6) με 5 διανυκτερεύσεις (3κλινα ή 4κλινα)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή (πρωί – απόγευμα)
 • Αθλητές  – Συνοδοί – Γονείς που επιθυμούν μεταφορά από Θεσσαλονίκη για Αθήνα με επιστροφή θα μπορούν να μεταφερθούν με λεωφορείο έναντι αντιτίμου που θα έχει κανονίσει η διοργανώτρια αρχή. Το κόστος είναι 50 ευρώ ανά άτομο!

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ!!!

Οι στόχοι που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities  για το εξαήμερο των δοκιμαστικών Τρίτη 21 Ιουλίου έως και την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020είναι :

 • Επιλογή ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά Groups)που θα  μεταβεί/ούν για 6 μέρες απευθείας στα αγωνιστικά τμήματα μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Επιλογή ποδοσφαιριστών και σχηματισμός ομάδων (από όλα τα ηλικιακά Groups) που θα να μεταβούν στο εξωτερικό στα τέλει Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα αγωνιστούν  σε Scouting τουρνουά ποδοσφαίρου, με μεγάλες ομάδες της Ευρωπαϊκής αγορας. Τα συγκεκριμένο τουρνουά ποδοσφαίρου αποτελεί πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν σκούτερ όλων των μεγάλων ομάδων και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Με τα μέχρι τώρα ιατρικά πρωτόκολλα όλοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση πριν την έναρξη της διοργάνωσης που θα αναφέρει ότι είναι υγιής και χωρίς συμπτώματα λοίμωξης COVID-19. Μπορείτε να καταβάσετε το έντυπο από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v3.pdf . Σε περίπτωση διαδικαστικής αλλαγής του ιατρικού πρωτοκόλλου θα επανέλθουμε με καινούρια ανακοίνωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Mob: +30 694 2532 275 & +30 693 2439 680 – 694 7272 877

Related posts

European Soccer Tryout στην Ολλανδία

European Soccer Tryout στην Ολλανδία Την απόλυτη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο έζησαν οι επιλεγμένοι αθλητές που βρέθηκαν στο Nieuwegein της Ολλανδίας. των ηλικιακών γκρουπ U16 & U12 μετά την ολοκλήρωση

Read More
E.S.F.A.

E.S. F. A. (Euro Sports Football Activities) is a company active in the sports sector and in particular the development of young football athletes.

WORKING HOURS

 • Monday - Friday09:00 - 18:00
 • Saturday10:00 - 14:00
 • SundayHoliday

CONTACT

Neapoleos 38 – N. Smyrni, Athens

Newsletter

esfa-newsletter-banner